Geyre İlkokulu
Geyre Mah. Fevzi Çakmak Cad. No9 Karacasu/AYDIN

VİZYON

Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda geçmişin kültür birikimini alıp günümüze harmanlayarak çağın teknolojik gelişimine sahip kendisini ve toplumu Atatürk´ün gösterdiği yüksek uygarlık seviyesine çıkarma yolunda gayretli, nitelikli, verimli ve sürekli gelişmelere açık bir okul toplumu oluşturmaktır.

MİSYON

Geyre İlkokulu olarak misyonumuz; Ana sınıftan 4. sınıfa kadar okulumuza gelen bütün öğrencileri; Kendilerini yetiştirecek uygun ortamı sağlama yoluyla ana dili olan Türkçeyi doğru ve etkin şekilde kullanan, kendi hak ve sorumlulukları bilen, temel bilgi, beceri ve davranışları kazanmış, özgüven, sorumluluk ve yorumlama gücüne sahip, sahip olduğu beceri ve ilgileri tespit etmiş ve bu yönde meslek tercihini en uygun şekilde yapabilen birer şuurlu ve bilinçli bireyler olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Okulumuzun öğretim şekli normal öğretimdir.

Okulumuzun öğretim şekli normal öğretimdir.

Dersler 08:40 başlayıp 14:30 de bitmektedir

Okulumuzun ısınması kalorifer kazanı ile yapılmaktadır.

Okulumuz Aydın ilene uzaklığı 95 km. Karacasu´ya uzaklığı 11km´dir

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuzun bulunduğu Geyre beldesi Denizli Tavas yolu üzerinde ilçeye 11km. uzaklıktadır.

Sınıflar arası spor turnuvaları